Arcuri individuale

Saltea Anatomica Green Future Carolina, 160x200x33 cm, Arcuri Pocket, spuma Memory, 7 Zone de Confort, fermitate medie : Review si Pareri

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele de Revolutia Preturilor la eMAG!

 

5
(12)

Salteaua Green Future Carolina este o alternativa inspirata pentru cei care cauta un somn confortabil, sustinut si personalizat. Prezinta o structura inovatoare si materiale de calitate buna, oferind un somn confortabil indiferent de pozitia preferata de dormit.

Green Future Carolina este realizata pe un sistem complex de arcuri impachetate individual, cunsocute sub numele de 7Z Green Pocket, oferind un suport diferentiat pe zone. Aceste arcuri actioneaza independent astfel ca presiunea aplicata intr-o parte a saltelei nu va afecta restul sufrafetei. Aceasta caracteristica se traduce prin eliminarea propagarii miscarilor partenerilor in timpul somnului. Constituie un aspect foarte important pentru cupluri ce ofera stabilitate si confort pe tot parcursul noptii.

Un alt strat important din structura saltelei este realizat din spuma Green Form HD, un material cu celulatie deschisa ce asigura o buna elasticitate si respirabilitate. Aceasta permite ventilarea optima mentinand o temperatura optima a corpului in timpul somnului. Spuma se adapteaza usor la forma corpului, sustinandu-l in mod egal si elimnand punctele de presiune ce pot provoca disconfort.

Salteaua dispune si de un strat de 3 cm de spuma Memory Mirror Form care reactioneaza la caldura corpului, mulandu-se pe formele acestuia. Astfel, acest aspect este foarte important pentru persoanele care sufera de dureri articulare sau musculare, caci elimina punctele de presiune si asigura o buna circulatie a sangelui pe parcursul noptii, ajutandu-va sa va relaxati complet pentru un somn de calitate.

Un alt avantaj al saltelei este suportul ortopedic pe care il ofera. Gratie sistemului multi-stratificat si a distributiei pe sapte zone de confort, salteaua Green Future Carolina ofera o aliniere optima a coloanei vertebrale fie ca doriti pe spate, lateral ori burta. Aceasta constituie o alegere excelenta pentru cei care sufera de probleme la nivelul spatelui si celoro care doresc sa previna astfel de afectiuni, asigurand un bun echilibru intre fermitate si confort.

Fermitatea acestei saltele este una medie, facand-o potrivita pentru o gama larga de preferinte. Nu este nici foarte moale, dar nici foarte tare, fiind o varianta versatila pentru utilizatorii care cauta un echilibru bun intre suport si senzatia de moliciune.

Husa saltelei este realizata din tricot de calitate superioara, un material placut la atingere, ce ofera un plus de confort in timpul somnului. Aceasta este matlasata cu fibre siliconice ce asigura un nivel optim de ventilare, regland temperatura corpului si prevenind supraincalzirea. Iar pentru ca este detasabila, se intretine foarte usor, putand fi spalata in masina de spalat rufe.

Fiindca salteaua este expediata in forma rulata si vidata, va trebui sa o despachetati cu atentie pentru a nu deteriora produsul. Dupa despachetare trebuie sa asteptati sa revina la forma initiala pentru a putea fi utilizata.

Acest model prezinta o inaltime de 33 cm, latime de 160 cm si lungime de 200 cm, avand capacitatea de a sustine pana la 130 de kg de persoana.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri despre salteaua anatomica Green Future Carolina

Saletaua Green Future Carolina este o varianta interesanta pentru cei care cauta un somn de calitate, asigurand o sustinere eficienta intregului corp. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si sustin ca este potrivita pentru nevoile lor. Sustine bine corpul, nu este foarte tare si se intretine usor. Astfel, o recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

V-a fost de folos acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 5 / 5. Numar voturi: 12

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Review pe scurt: Green Future Carolina 160x200x33 cm

9.8

Pret

9.7/10

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Proprietati anatomica
  • 7 zone de confort
  • Sustine eficient corpul
  • Husa detasabila si lavabila

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *